A+
A-
2/3/23

Zo is jouw hond of kat zichtbaar in het donker!

De dagen worden korter en dus donkerder. Het is daarom verstandig om extra goed op de veiligheid van jou en je hond te letten. Hoe je dit het beste kan doen? Hier vind je de beste producten voor in het donker!

Klik hier voor de korte versie

Reflecterende riemen

Bij de Jumper hebben wij een ruim assortiment aan reflecterende riemen welke lekker opvallen in het donker. De reflecterende riemen zorgen ervoor dat jouw hond opvalt als er licht op schijnt. We verkopen reflecterende riemen met rustige, effen kleuren maar ook verschillende riemen met neonkleurtjes waardoor jouw hond extra opvalt!

Veiligheidsvest

Deze veiligheidshesjes verkopen wij in allerlei maten, zodat er een geschikte maat is voor elke hond. De reflectorstreepen op dit vestje zorgen ervoor dat jouw hond goed zichtbaar is in het donker. Daarnaast is hij knalgeel en daardoor niet te missen!

Lichtgevend speelgoed

Niet perse nodig, maar wel heel leuk! Bij ons kan je nu ook terecht voor speeltjes met LED lampjes. De LED verlichting wordt geactiveerd wanneer het speeltje een impact voelt. Dit speeltje is dus ook ideaal om in het donker te gebruiken. Bovendien hebben de ribbeltjes op de stok een reinigende werking op de tanden van jouw hond.

Halsbanden

Buiten een riem kan het ook erg handig zijn om een halsband in huis te halen die goed opvalt in het donker. Wij verkopen verschillende halsbanden met neon kleur en reflectoren er in.

Daarnaast verkopen wij ook speciale halsbanden die bestaan uit LED verlichting. Deze halsbanden zijn gemakkelijk op maat te maken voor een halsomvang van 20 tot 70 cm. Hiermee zorg je ervoor dat jouw hond zichtbaar wordt tot wel 500 meter. De halsband kan je eenvoudig opladen via een USB-kabel die ook wordt meegeleverd.

Heb jij een mooie halsband en wil je liever niet wisselen? Schaf dan een safety strap aan, deze kan je eenvoudig om je eigen halsband heen doen en haal je er na een wandeling weer af. Naast de safety strap verkopen we ook kleine siliconen lampjes die je eenvoudig aan de halsband van je hond kan bevestigen.

Heb je een kat thuis?

Ook voor katten hebben wij een klein assortiment aan accessoires voor in het donker. Zo verkopen wij ook reflecterende halsbandjes en tuigjes voor katten. Je kan bij ons terecht voor halsbandjes met LED verlichting en speeltjes met licht er in.