A+
A-
22/6/23

Top 5 waterspeelgoed voor jouw hond

Honden zijn gevoelig voor warmte. Ze hebben een vacht die isolerend werkt en kunnen dus minder makkelijk warmte kwijt raken dan mensen. Heeft jouw hond het af en toe ook zwaar met die warmte? Breng dan een bezoekje aan de Jumper en ontdek welk speelgoed jouw huisdier heerlijk afkoelt. Meer weten? Lees dan snel welk waterspeelgoed in onze top 5 staat!

Klik hier voor de korte versie

Neem een duik in het hondenzwembad

Tijdens de warme zomerdagen kunnen de meeste van ons wel een verfrissende duik gebruiken, jouw hond ook! Met onze zwembaden van Fins & Fur kan jouw hond zich spelenderwijs afkoelen. Geen zin om met die warmte een zwembadje op te blazen? Deze zwembaden kan je eenvoudig uitklappen en binnen een paar seconden opzetten. Je hoeft hem alleen maar even te vullen met water en voilà, klaar voor gebruik!

Na gebruik kan het zwembad eenvoudig geleegd worden door het ventiel aan de buitenkant van het zwembad te openen. Het badje is gemaakt van stevig kunststofmateriaal en heeft een anti slip bodem om te voorkomen dat jouw hond uitglijdt tijdens het spelen. Dit zwembad is in twee verschillende maten verkrijgbaar, zo is er voor ieder hondenras een geschikte maat! Ook leuk: het zwembad heeft een super leuk watermeloen motiefje!

TPR waterspeelgoed

Bij de Jumper kan je nu verschillende soorten TPR waterspeelgoed vinden die speciaal bedoelt zijn voor de warme dagen. Een ring, een ijsje, een stick, een bot, een vis… dat wordt moeilijk kiezen!

TPR is sterk materiaal wat tegen een stootje en is daarnaast ook elastisch en goed voor het gebit. Doordat er gebeten kan worden in de vorm, wordt ook de kauwbehoefte bevredigd. Dit speelgoed kan je vullen met water en vervolgens invriezen, dit zorgt uiteindelijk voor een heerlijk verfrissend speeltje.

Een verfrissende watersproeier

Onze grappige watersproeiers hebben het design van een ijsbloem en sproeien door middel van een beweegbare slang allerlei richtingen op. Je kan deze sproeier dankzij de bijgeleverde grondpin makkelijk in de grond plaatsen en de tuinslang er aan koppelen. Vervolgens is het aan jouw hond om er heerlijk mee te spelen!

Onmisbaar: een waterfontein

Wat een (water)pret! Eigenlijk is deze leuke waterfontein onmisbaar in jouw tuin tijdens de warme zomerdagen. De brede fontein (1.5 meter) is gemakkelijk te gebruiken: je legt hem ergens neer, sluit de tuinslang er op aan en vervolgens loopt de rand vol en sproeit er water uit de gaatjes. Ook erg handig: de bodem van de mat is gemaakt van stevig materiaal waardoor deze langer mee gaat.

Hoe harder jij de tuinslag aanzet, des te hoger/harder het water gaat sproeien. Om je hond niet af te schrikken en te laten wennen, zou je kunnen beginnen met een kleine straal.

Speelgoed voor op het water

Voor honden die houden van zwemmen zijn apporteerspeeltjes een groot succes. Let wel op dat je jouw hond niet té veel uitput, anders koelt hij/zij alsnog niet af. Bij de Jumper verkopen we verschillende waterballen in meerdere kleuren, vormen en maten.

Ook belangrijk: de speciale waterballen blijven drijven waardoor ze gemakkelijk zijn terug te vinden in het water. Daarnaast zijn deze ballen speciaal gemaakt om in te bijten waardoor de kwaliteit van het tandvlees bevorderd wordt. Pas wel op: geen enkel speeltje is natuurlijk onverwoestbaar.

Ook handig tijdens warme dagen

  • Naast ons waterspeelgoed verkopen wij ook speciale drinkbakken met koelelementen. Leg de lege bak van te voren even in de vriezer en vul hem daarna met water. Dit zorgt ervoor dat het water van jouw hond de hele dag lekker koel blijft!
  • Houd jouw hond nou niet zo van water? Koop dan een koelband of bandana in onze winkel! Deze zijn voorzien van een zelfkoelende gel, welke zorgt voor een verkoelend effect in de nek. Voor deze banden en bandana’s heb je geen water of diepvries nodig, daarnaast zijn ze verstelbaar en doe je ze dicht met klittenband.
  • Tenslotte verkopen wij naast deze banden ook zelfkoelende matten die werken zonder koeling of stroom. Super makkelijk en altijd klaar voor gebruik. Deze mat verkopen wij van maat S tot en met XL, zodat er voor elke hond een geschikte mat is.