A+
A-

Maxi Zoo Amersfoort

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Wielewaalstraat 19, 3815 EH, Amersfoort

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Welkom bij onze geweldige Maxi Zoo-winkel, waar we ons onderscheiden door de vele leuke dingen die we te bieden hebben! Bij ons is geen hondje te weerstaan, want elk trouw viervoeter ontvangt altijd een lekker snoepje als ze met hun baasje meekomen!

In onze winkel vind je een uitgebreide vogel-, vis- en knaagdierenafdeling, waar levende dieren zoals vogels, knaagdieren en vissen een thuis hebben. Ook hebben we een kleine reptielenafdeling waar liefhebbers van deze fascinerende dieren hun hart kunnen ophalen.

En voor de visliefhebbers hebben we goed nieuws, want we hebben ook een (kleine) hengelsportafdeling. Of je nu een ervaren hengelaar bent of net begint, we hebben het juiste materiaal en deskundig advies om je op weg te helpen.

En dat is nog niet alles! We hebben ook een gezellige trimsalon in onze winkel, waar je je harige vriendje kunt verwennen met een knipbeurt of verzorgingssessie. Daarnaast hebben we zelfs een prachtige hondenwasstraat, zodat je je viervoeter grondig kunt verwennen en verzorgen.

Parkeren / Openbaar vervoer

Parkeren is bij ons geen probleem, want we hebben ruime parkeergelegenheid voor en aan de zijkant van onze winkel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Daarnaast zijn we ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Amersfoort Centraal kun je buslijn 6 nemen en uitstappen bij de halte Zangvogelweg. Van daaruit is het slechts een paar meter lopen naar onze winkel.

Werken bij

Maxi Zoo Amersfoort

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures: