A+
A-

Maxi Zoo Amsterdam Waterlandplein

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Waterlandplein 5, 1024 LL, Amsterdam

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Zoek je een plek waar zowel jij als je huisdier zich echt thuis kunnen voelen? Zoek niet verder. Bij Maxi Zoo Amsterdam Waterlandplein ben je aan het juiste adres. Hoewel dit stadsdeel behoorlijk groot is, straalt onze winkel een gezellige dorps sfeer uit die je direct omarmt zodra je binnenstapt.

Onze toegewijde medewerkers staan altijd met een glimlach klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor je harige, gevederde of geschubde vrienden. Of je nu een bekend gezicht bent of voor de eerste keer binnenloopt, we doen ons best om je meteen thuis te laten voelen.

Onze winkel heeft een erg breed assortiment en meerdere speciale afdelingen, elk ontworpen om aan de behoeften van jouw huisdieren te voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aquariumafdeling, een knaagdiereiland en een mooie vogelvolière.

Parkeren / Openbaar Vervoer

Wij hebben gratis parkeergelegenheid direct voor onze deur. Vergeet alleen niet om een blauwe parkeerschijf te gebruiken volgens de aangegeven regels. Als je liever met het openbaar vervoer reist, zijn er tal van bushaltes rondom de winkel met verbindingen naar verschillende delen van de stad.

Werken bij

Maxi Zoo Amsterdam Waterlandplein

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures: