A+
A-

Maxi Zoo Apeldoorn

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Kanaal Noord 194, 7322 AD, Apeldoorn

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment en staat een team van deskundige medewerkers klaar om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar producten voor je huisdier of advies nodig hebt over hun verzorging, we hebben de kennis in huis om je bij elke stap te begeleiden. We begrijpen hoe belangrijk het is om je huisdier de beste zorg te bieden, en daarom gaan we graag een stap verder.

In onze winkel kom je diverse afdelingen tegen die speciaal zijn ingericht voor verschillende huisdieren. Of je nu een aquariumliefhebber bent, een vogel wilt verwelkomen, gezelschap zoekt bij knaagdieren of konijnen of een trouwe hond of kat hebt, we hebben speciale afdelingen die aan al deze behoeften voldoen. En voor diegenen die hun hond willen laten stralen, hebben we zelfs een handige dogwash in de winkel.

Parkeren / Openbaar Vervoer

Speciaal voor Maxi Zoo klanten hebben wij een ruim en gratis parkeerterrein recht voor de deur. Maar ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Stap uit bij halte Zevenhuizenseweg en in slechts 4 minuten wandelen ben je al bij onze winkel. Vanaf de halte loop je in westelijke richting over de Sluisoordlaan, langs het kanaal Noord. Zodra je Kanaal Noord opdraait, vind je ons aan de rechterkant na ongeveer 150 meter.

Werken bij

Maxi Zoo Apeldoorn

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures: