A+
A-

Maxi Zoo Assen

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Stelmakerstraat 30, 9403 VB, Assen

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Wat onze winkel echt bijzonder maakt, is ons uitgebreide assortiment aan honden- en kattenvoeding. Maar daar houdt het niet op. We hebben ook een ruime keuze aan knaagdierproducten, vogelspeelgoed, hondenspeelgoed en kattenspeelgoed!

Onze winkel is zo ingericht dat iedereen gemakkelijk kan rondlopen, zelfs als je gebruikmaakt van een scootmobiel. Wat het extra leuk maakt, is ons vriendelijke team. We zijn een gezellige groep mensen met een hart voor dieren.

We hebben genoeg ruimte om producten goed te presenteren, zoals kattengrit, zodat je altijd kunt vinden wat je nodig hebt. En heb je gehoord van onze dogwash? Die is erg populair bij onze klanten. En naast voeding voor huisdieren hebben we ook paardenvoeding in verschillende merken, evenals grotere verpakkingen voor vogels, konijnen en cavia's.

Parkeren / Openbaar vervoer

Parkeren bij ons is eenvoudig en gratis, dankzij onze ruime parkeerplaats. Als je met het openbaar vervoer reist, is er een handige busverbinding die stopt voor onze deur en je rechtstreeks naar het station brengt.

Werken bij

Maxi Zoo Assen

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.