A+
A-

Maxi Zoo Beverwijk

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Wijkerbaan 6B, 8 10, 1945 SE, Beverwijk

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Welkom bij Maxi Zoo Beverwijk, gelegen in het hart van het gezellige winkelcentrum in de Wijkerbaan! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw gevleugelde en harige vrienden.

Stap binnen in onze winkel en ontdek onze uitgebreide vogel- en knaagdierafdeling, waar je een ruime keuze hebt aan voeding, speelgoed en comfortabele verblijven voor je geliefde huisdieren.

Ben je een aquariumliefhebber? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze aquariumafdeling biedt een breed assortiment aan vissen, planten en accessoires om een prachtige onderwaterwereld te creëren. Of je nu een beginner bent of een ervaren aquariaan, we staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuzes.

En dat is nog niet alles! Bij Maxi Zoo Beverwijk hebben we ook een dogwash, waar je jouw trouwe viervoeter kunt verwennen met een heerlijke douche. Geen gedoe meer thuis in de badkamer, maar een professionele en comfortabele omgeving waar je hond kan genieten van een verfrissende wasbeurt.

Parkeren / Openbaarvervoer

Omdat we ons in een winkelcentrum bevinden, is parkeren hier een fluitje van een cent. Er zijn gratis parkeermogelijkheden rondom en achter de winkel, waardoor je gemakkelijk bij ons kan komen. Geen gestress over het vinden van een parkeerplaats!

Reis je liever met het openbaar vervoer? De bus stopt recht achter onze winkel, waardoor Maxi Zoo Beverwijk gemakkelijk te bereiken is, zelfs zonder eigen vervoer.

Werken bij

Maxi Zoo Beverwijk

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.