A+
A-

Maxi Zoo Doetinchem

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Varsseveldseweg 184, 7003 AD, Doetinchem

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Welkom in onze unieke winkel waar de klant altijd centraal staat! Bij ons streven we er als team naar om de klant ten alle tijden de beste service te bieden, zodat ze altijd met een tevreden gevoel onze winkel verlaten.

Onze winkel is opgedeeld in verschillende afdelingen, met een breed assortiment aan voeding en benodigdheden voor allerlei huisdieren. Of je nu een hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, vis of zelfs een reptiel of boerderijdier hebt, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Wat onze winkel extra bijzonder maakt, is dat we ook levende dieren verkopen. Van schattige konijntjes en knaagdieren tot kleurrijke vissen en prachtige vogels, je kunt bij ons een nieuw huisdier vinden dat perfect bij je past.

Parkeren / Openbaar vervoer

Om het winkelen bij ons nog gemakkelijker te maken, beschikken we over een ruime parkeerplaats waar je je auto gratis kan parkeren. Geen gedoe met zoeken naar een plekje, want bij ons is parkeren een fluitje van een cent.

Kom je met het openbaar vervoer? Het centraal station bevindt zich op slechts 15 minuten loopafstand, en recht voor onze winkel is een bushalte. Dus of je nu met de trein, bus of te voet komt, je kunt ons moeiteloos vinden.

Werken bij

Maxi Zoo Doetinchem

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.