A+
A-

Maxi Zoo Groningen Reitdiephaven

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Reitdiephaven 157B, 9746 RC, Groningen

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Bij onze winkel ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Of je nou op zoek bent naar iets voor je hond, kat, knaagdier, vis of vogel, met ons brede assortiment vind je altijd iets wat bij jouw huisdier past.

Wij houden ervan om jou als klant telkens weer te verrassen. We gaan geen uitdaging uit de weg en variëren regelmatig in ons assortiment om jouw huisdier tevreden te houden. Van Sinterklaas tot kerst, van zomer tot herfst, onze winkel is (bijna) altijd open en mooi versierd volgens de laatste thema’s, trends en seizoenen. Wij zorgen ervoor dat winkelen bij Maxi Zoo een ware belevenis wordt.

Bij Maxi Zoo Groningen Reitdiephaven kan je jouw trouwe viervoeter een verwenmomentje geven in onze fijne dogwash. Maar dat is nog niet alles! We hebben maar liefst 24 aquaria met een kleurrijk scala aan tropische- en koudwater vissen. Verder hebben we een levende have waarin schattige konijnen, cavia's, hamsters en verschillende soorten vogels rondfladderen.

Parkeren / Openbaar vervoer

Wij hebben een ruime parkeerplek pal voor de deur met gratis parkeergelegenheid. Zo kan je stressvrij bij ons langskomen en alle tijd nemen om te ontdekken wat Maxi Zoo te bieden heeft.

Ga je met het openbaar vervoer? P&R Hoogkerk bevindt zich op loopafstand van onze winkel.

Werken bij

Maxi Zoo Groningen Reitdiephaven

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.