A+
A-

Maxi Zoo Hardenberg

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Erve Hamhuijs 3, 7773 DP, Hardenberg

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Bij onze winkel ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Of je nou op zoek bent naar iets voor je hond, kat, knaagdier, vis of vogel, met ons brede assortiment vind je altijd iets wat bij jouw huisdier past.

Elk huisdier heeft bij ons een speciale plek. Voor honden hebben we een afdeling met alles wat je trouwe viervoeter nodig heeft, van voeding tot speelgoed en verzorgingsproducten. Ook katten hebben een speciale afdeling waar je allerlei lekkernijen, krabpalen, mandjes en nog veel meer kunt vinden.

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan alle knagers, onze afdeling is gevuld met voeding, hokken, speelgoed en accessoires. En laten we de vogels niet vergeten! We hebben een divers assortiment met voeding, kooien, vogelspeelgoed en andere benodigdheden om hun leven zo kleurrijk mogelijk te maken.

Parkeren / Openbaar vervoer

In de directe omgeving van onze winkel is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Dus je kunt gemakkelijk je auto kwijt en zonder gedoe bij ons winkelen.

Wat betreft bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zit je ook goed bij ons. We bevinden ons op een loopafstand van ongeveer een half uur van het station. Als je liever met de trein komt, is dat dus zeker een optie. Daarnaast is er ook een bushalte op slechts 10 minuten loopafstand van onze winkel.

Werken bij

Maxi Zoo Hardenberg

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.