A+
A-

Maxi Zoo Hengelo

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Boekeloseweg 24, 7553 DN, Hengelo

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Welkom bij onze Maxi Zoo, dé plek waar we groot zijn in winkeloppervlak en gezelligheid! Wat maakt onze Maxi Zoo zo uniek? Nou, allereerst zijn we gezegend met een fantastische locatie midden in een woonwijk. Hierdoor ontvangen we bijna dagelijks bezoek van allerlei harige en gevederde vrienden van onze klanten. Je ziet hier hondjes, katten, papegaaien en nog veel meer rondsnuffelen. Erg gezellig! 

En we hebben nog meer bijzondere bewoners! In onze Maxi Zoo vind je namelijk twee lieve huispapegaaien. Ze krijgen dagelijks een warm welkom van onze vaste klanten en de kinderen.

Wat betreft onze afdelingen, we hebben voor elk huisdier wat wils. We hebben een speciale afdeling voor katten, met alle benodigdheden die ze nodig hebben. Voor honden hebben we niet alleen een uitgebreide selectie producten, maar ook een dogwash waar je je trouwe viervoeter kan verwennen. Onze vogelafdeling biedt naast producten ook levende vogels. En natuurlijk hebben we een visafdeling met aquaria en levende vissen. Voor knaagdieren hebben we een hele afdeling met knusse kooien en een assortiment voor hamsters, cavia's en konijnen. En laten we onze prachtige grijze roodstaart Cujo en onze huispapegaai Charly niet vergeten! Ze zijn altijd in voor een praatje.

Parkeren / Openbaar vervoer

Parkeren is bij ons mogelijk, maar vanwege onze locatie in de woonwijk zijn de parkeerplekken voor de deur beperkt. Gelukkig zijn er ook gratis parkeermogelijkheden naast en achter ons pand, dus je vindt altijd wel een plekje.

Wat betreft bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zitten we dicht bij het centrum van Hengelo. De bus stopt vlakbij ons pand, dus het is heel gemakkelijk om ons te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de trein komt, is het slechts een korte wandeling van 10 tot 15 minuten vanaf het treinstation naar onze winkel.

Werken bij

Maxi Zoo Hengelo

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures: