A+
A-

Maxi Zoo Lelystad

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Tjalk 15 2/1, 8232 LK, Lelystad

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

10:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Wij zijn een grote, gezellige winkel met een enthousiast team met veel kennis. Wij vinden het belangrijk jij in onze winkel alles kan vinden wat jouw huisdier nodig heeft zodat hij/zij zo gelukkig mogelijk is!

Bij onze winkel ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Of je nou op zoek bent naar iets voor je hond, kat, knaagdier, vis of vogel, met ons brede assortiment vind je altijd iets wat bij jouw huisdier past.

Ook hebben we een speciale dogwash voor het wassen van je hond en onze aquariumafdeling is een feest voor liefhebbers van vissen. Voor reptieleigenaren hebben we een selectie van benodigdheden. Daarnaast komt dierenarts Dr. Woof maandelijks op bezoek voor het vaccineren en chippen van huisdieren.

Naast ons aanbod zijn we ook graag betrokken bij de lokale gemeenschap. We sponsoren verschillende dierenorganisaties in Lelystad en streven ernaar om een positieve impact te hebben.

Parkeren / Openbaar Vervoer

Je vindt onze winkel in winkelcentrum de Tjalk. Je parkeert hier gratis op een van de vele parkeerplekjes. Als je problemen hebt met tillen, staan we altijd klaar om te helpen.

We zijn goed bereikbaar, op slechts 10 minuten loopafstand vind je station Lelystad Centrum, en er is een handige busverbinding in de buurt.

Werken bij

Maxi Zoo Lelystad

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.