A+
A-

Maxi Zoo Nijmegen

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Zwanenveld 9074, 6538 SC, Nijmegen

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Wat onze winkel onderscheidt, is het feit dat we gloednieuw zijn, met een jong en dynamisch team dat altijd klaarstaat om klanten te helpen en te woord te staan. Je zult je direct thuis voelen in onze gezellige winkel, gelegen in het vernieuwde winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. En we hebben goed nieuws voor hondenliefhebbers - honden zijn van harte welkom in het winkelcentrum!

Onze dierenspeciaalzaak heeft niet alleen een erg breed assortiment, ons team staat ook altijd voor je klaar met deskundig advies voor jouw huisdier. Vind je het lastig om te bepalen welk product het beste past bij jouw huisdier? Onze medewerkers helpen je graag! In onze winkel vind je verschillende afdelingen die allemaal gericht zijn op specifieke huisdieren. Of je nu op zoek bent naar producten voor je hond, kat, aquaria, vogels of knaagdieren, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Parkeren / Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheden zijn er genoeg! Je kan parkeren onder winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. De eerste twee uur parkeren zijn gratis, daarna geldt een tarief van €0,50 per half uur, met een maximum tarief van €7,50 per dag. Bovendien bieden we tegen betaling ook plaatsen voor fietsen en scooters aan, zodat je je voertuig veilig kunt stallen terwijl je bij ons winkelt.

Ook met het openbaar vervoer is onze winkel gemakkelijk bereikbaar. Zowel het trein- als het busstation bevinden zich naast het winkelcentrum, waardoor je eenvoudig naar ons toe kan reizen.

Werken bij

Maxi Zoo Nijmegen

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.