A+
A-

Maxi Zoo Tiel

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Lutterveldweg 1, 4005 LD, Tiel

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Welkom bij Maxi Zoo Tiel, dé gezellige dierenwinkel waar je met open armen wordt ontvangen! Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door ons enthousiaste personeel en het vrolijke gekwetter van onze kleurrijke vogels.

Bij ons nemen we graag de tijd voor elke klant. Ons deskundige en vriendelijke personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondsnuffelen, we helpen je met plezier.

Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment voor allerlei huisdieren. Van honden en katten tot knaagdieren, konijnen, vogels en aquaria, we hebben voor bijna elke klant wel iets te vinden. En ook de liefhebbers van buitendieren worden niet vergeten! We hebben een prachtig assortiment voor al het wildlife, van merels en mussen tot eekhoorns en egels.

En als kers op de taart verkopen we ook levende dieren, zoals konijnen, hamsters, cavia's, diverse soorten vogels en koudwater- en tropische vissen. Er is dus genoeg te zien en te beleven in onze winkel!

Parkeren

Er is bij onze winkel voldoende parkeergelegenheid aangegeven met bordjes. Je kan dus met een gerust hart je auto gratis bij ons parkeren.

Werken bij

Maxi Zoo Tiel

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures: