A+
A-

Maxi Zoo Amsterdam Molukkenstraat

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Molukkenstraat 306, 1098 TW, Amsterdam

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Welkom bij Maxi Zoo Amsterdam Molukkenstraat! Sinds 29 september 2021 zijn onze deuren geopend en zijn we trots om de op een na grootste Maxi Zoo-winkel in Amsterdam te zijn.

Wat onze winkel zo bijzonder maakt, is ons kleine, toegewijde team met een groot hart voor dieren! We staan altijd klaar voor elk dier en niets is ons te gek. Bij ons vind je de persoonlijke aandacht en liefde die jouw huisdier verdient.

Onze winkel heeft een breed scala aan afdelingen. We hebben een uitgebreid assortiment voor honden en katten, waarbij we ons best doen om aan al jouw wensen te voldoen. Daarnaast hebben we aparte afdelingen voor levende knaagdieren, konijnen, vogels en vissen. Elk dier heeft zijn eigen speciale plekje in onze winkel.

Parkeren / Openbaar vervoer

Bij onze winkel zijn er twee handige parkeerplaatsen beschikbaar: boven de Albert Heijn naast onze winkel en bij de Praxis. Tip van ons: boven de Albert Heijn kan je de eerste 90 minuten gratis parkeren! Neem gerust de tijd om rustig onze winkel te verkennen.

Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus of je nu met de tram, bus of metro komt, je kan ons gemakkelijk vinden. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Maxi Zoo Amsterdam Molukkenstraat, waar ons team van dierenliefhebbers klaarstaat om je te helpen. Tot snel!

Werken bij

Maxi Zoo Amsterdam Molukkenstraat

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures: